SEO'da Neler Yapıyoruz?

SEO'da Neler Yapıyoruz?

پیام مدیر سایت :

محل نمایش تبلیغات شما محل نمایش تبلیغات شما

SEO çalışması site içi SEO ve site dışı SEO olmak üzere ikiye ayrılır. Site içi SEO, web sitenizin tasarımı ve yazılımı yanında özellikle halihazırda sahip olduğu içerikler üzerinde yapılan kapsamlı analiz ve çalışmaları kapsamaktadır. Site dışı SEO ise site dışından gelen linkler, görsel materyaller, sosyal medya, forumlar ve bloglar gibi çeşitli kaynaklar üzerinden siteye gelen referans bağlantı ve ziyaretçi akışını sağlayan çalışmaların tümüdür. Site içi ve site dışı olarak yapılan çalışmalar sizlere detaylı olarak raporlanmaktadır. Yapılan raporlamalarda genel olarak Google Data Studio raporlama aracı kullanılmaktadır. Data studio ile raporlarınızı istediğiniz zaman istediğiniz yerde anlık olarak açıp kontrol edebilirsiniz. Yapılan çalışmaların kontrolünü ve etkisini Google araçları ile birlikte en doğru sonuçlarla inceleyebilirsiniz.

Yazılım Optimizasyonu Mevcut site yazılımınızın tüm sayfaları detaylı incelenir, arama motorlarına ve kullanıcı davranışlarına uygun olup olmadığı analiz edilerek sizlere raporlanır. Hazır bir eticaret çözümü veya içerik yönetim sistemi kullanıyorsanız, yazılımınızdaki gerekli güncellemeler, ilgili panellerde tarafımızdan gerçekleştirilir. Gerektiğinde, Mobitek bünyesinde geliştirilen uygun yazılım çözümleri önerilir.

 

Site Dışı SEO Çalışmaları Site dışı seo çalışmaları arama motoru sonuç sayfalarındaki sıralamayı etkileyebilecek web sitenizin otoritesine etki eden optimizasyon çalışmalarını kapsar. Farklı web sitelerinden sitenize bağlantılar, makale/haber yazıları, sosyal medyada bahsedenler ve ilgili konu incelemeleri oluşturularak sitenize alınan referans bağlantılarıdır. Yapılacak olan çalışmalar neticesinde sitenizin arama motorlarındaki otoritesinin yükselmesi sağlanır.



بازدید : 326
جمعه 23 دی 1401 - 20:6
مطالب مرتبط
    نظرات
    برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید
    نام
    آدرس ایمیل
    وب سایت/بلاگ
    :) :( ;) :D
    ;)) :X :? :P
    :* =(( :O };-
    :B /:) =DD :S
    -) :-(( :-| :-))
    نظر خصوصی

     کد را وارد نمایید:

    آپلود عکس دلخواه: